.

Te

Velkommen til Livingzone og vores te univers.

Her kan du købe et bredt udvalg af sort te, grøn te, hvid te, rooibush te og urtete.

Hvis der er en speciel te du elsker og ikke kan finde den her på siden, kan vi få den hjem til dig. Ring på 20954773 eller skriv til os på kundeservice@livingzone.dk

 

Vil du vide mere om te, så læs med her:

Sort Te:

Den sorte te er blade fra tebusken Camellia Sinensis. Sort te er fermenteret (gæring) fuldt ud til forskel fra grøn og hvid te. Den sorte te kan drikkes ren, men de fleste vælger sort te med smag. Sort te findes blandt andet med blomster, frugt, lakrids, karamel mm.  

Grøn Te:

Den grønne te stammer fra te busken Camellia Sinensis,  ligesom den sorte te. Men den grønne te er ikke fermenteret (gæret), som den sorte te, blot tørret. Grøn te kan drikkes ren, men de fleste vælger en grøn te med smag. Grøn te findes blandt andet med frugt, blomster, vanilje, kvæde.

Hvid Te:

Hvid te er forårets nye topskud og første blade på tebusken, der plukkes lige før de springer ud. Hvid te plukkes i meget begrænsede mængder og forarbejdes kun ganske lidt, derfor er det en kostbar te. Teen sælges altid i hele blade, aldrig som småbladet te.

Rooibush Te:

Navnet Rooibush betyder rød busk og stammer fra det sydlige Afrika. Rooibush har en flot rød farve, og teen er ofte tilsat smag af feks. lemon, ananas, karamel eller kvæde. Rooibush er uden koffein og kan derfor drikkes om aftenen. 

Urte Te:

Urte te er ikke kun til at sove på, men er også kombineret i teer med lakrids/anis, pebermynte og blomster.

Varer 1 til 48 (ud af 58)
  1. 1
  2. 2
Varer 1 til 48 (ud af 58)
  1. 1
  2. 2
WEXO