.

Bad

Vi har samlet en række lækre produkter til dit badeværelse, hvor det praktiske og stilrene går hånd i hånd. Vores udvalg dækker tandkrus, sæbedispensere, kurve, spejle og akrylbokse som alle giver et stilrent look og hjælper dig med at holde et pænt og rent badeværelse.


Vores lækre akrylæsker er i en god kvalitet og er perfekte til opbevaring af dine smykker, makeup, små cremer, neglelak og læbepleje. Du kan også bruge akrylæskerne som pynt på badeværelset, i soveværelset samt på teenageværelset. 

 

Dine hudplejeprodukter bliver beskyttet mod støv og giver et flot og stilrent look. Du har mulighed for at organiser dit makeup som de professionelle. Make up organizer i klar akryl har god plads til dine mascara, læbestifter og neglelakker. Akrylæskerne er i en god og kraftig kvalitet og findes i flere varianter som kasser med låg, makeup organizer, sæbedispenser, plads til vatrondeller samt spejl med forstørrelse.

 

Er der en vare du ønsker som ikke er på siden, kan vi muligvis få den hjem til dig. Skriv til os på kundeservice@okobutikken.dk eller ring 2095 4773.

21 vare(r)
21 vare(r)
WEXO