.

Summerbird

Summerbird blev etableret af Lene og Sven Grønlykke og deres søn Mikael i 1986. Lene og Sven Grønlykke var gastronimiske pionærer i Danmark og har skabt Falsled Kro, Kong Hans og Løgismose. Mikael valgte at gå i hans forældres fodspor og uddanne sig til kok og konditor.

Mikael fik til opgave og lave en småkage hvor marcipan indgik. Da han ikke synes den marcipan der allerede fandtes var til at bruge i kage, på grund af dens alt for kraftige sødme, den var alt for kemisk og med alverdens tilsætninger, gik Mikael selv i gang. To år efter havde han formået at skabe den lækreste marcipan, og manglede nu en chokolade til at komplimentere smagen. Den blev fundet i sydfrankrig, og således var sommerfuglen pure amande skabt. Denne blev produceret første gang i 1986, og det har herefter taget fart. 

Summerbird har nu et stort udvalg af økologiske chokolader, både til madlavningen og til at spise for sig. Gourmetchokoladen er lavet af ene gode råvarer og af fineste kvalitet. De er pakket smukt ind, og er gode som gaver eller når du blot vil forkæle dig selv. 

35 vare(r)
35 vare(r)
WEXO